Airco service

Airconditioning: voor velen inmiddels geen luxe meer, maar een onmisbare voorziening. Het aantal auto’s met airconditioning stijgt nog steeds: 72% van het Nederlandse wagenpark en een toenemend aantal bedrijfsauto’s heeft airco aan boord. Echter, airconditioning is niet onderhoudsvrij. Wilt u onaangename geurtjes voorkomen? Houd dan uw airco in topconditie met onze Airco Service.

 

Onderhoud voorkomt defecten

Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom – wel zo veilig. Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden. Want een airco die niet regelmatig wordt onderhouden, ruikt op den duur niet zo fris meer. En dat niet alleen, de kans op defecten neemt ook toe.

Airco bijvullen controle citroen renault peugeot volkswagen vw opel audi.JPG

 

Maximale prestaties

Een airco verliest jaarlijks gemiddeld 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor smering van de airco. Door gebrek aan smering tijdens de maximale prestaties die het systeem in de warme maanden moet leveren, kan er ernstige schade ontstaan.

 

We houden uw auto graag koel

Daarom nemen we graag uw airco mee in het reguliere onderhoud. Onze werkplaatsen beschikken daarvoor over de nieuwste diagnoseapparatuur van Bosch. Hiermee kunnen we elke fout in de electronica opsporen. Zo helpen we uw aircosysteem koel de zomer door.

 

Onze airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het legen van het systeem, vacumeren, een lektest en druktest, diagnose stellen, bijvullen met koudemiddel en tot slot de afgifte van een nieuw certificaat.

 

 

Airco_controle_bosch_leiderdorp.JPG 
Airco check. Controle op werking en lekkage van uw airco
€0,00

 

 

 

 

Airco_controle_bosch_leiderdorp.JPGAirco_controle_bosch_leiderdorp.JPG
Airco check & reiniging. Controle op werking en lekkage van uw airco. Grondige verwijdering van bacteriën, schimmels en gisten
€34,95 incl. btw

 

 

 

Airco_controle_bosch_leiderdorp.JPGAirco_controle_bosch_leiderdorp.JPGAirco_controle_bosch_leiderdorp.JPG
Airco check & afvullen. Controle op werking en lekkage van uw airco. Vervangen, afvullen en recyclen van het koudemiddel.

  • R134A     airco €109,-*
  • R1234YF airco €199,-**
 

 

Airco_controle_bosch_leiderdorp.JPGAirco_controle_bosch_leiderdorp.JPGAirco_controle_bosch_leiderdorp.JPGAirco_controle_bosch_leiderdorp.JPG
Airco check, reiniging & afvullen. Controle op werking en lekkage van uw airco. Grondige verwijdering van bacteriën, schimmels en gisten.
Vervangen, afvullen en recyclen van het koudemiddel.

  • R134A     airco €134,95*
  • R1234YF airco €224,95,-**

 

 


afspraak maken.jpg